email info@profiplus.nl telefoon 06 455 986 42
De rijschool waar jij voorrang krijgt!
 
autorijschool profiplus leukste autorijschool profiplus steenwijk instructeur autorijschool automaat les eesveenautorijschool schakel geslaagd autorijschool profiplus geslaagd snel autorijschool profiplus steenwijk autorijles autorijschool seat leon automaat meppel autorijschool geslaagd wolvega fordford 4Lisa GroennijeveenAutomaat

Rust en plezier zijn het uitgangspunt bij Autorijschool ProfiPlus. Door rust ontstaat ruimte om te leren en leren gaat makkelijker als je plezier hebt.
Als je wilt kunnen we de rij-opleiding starten in de automaat om ervoor te zorgen dat er voornamelijk positieve ervaringen ontstaan en je van makkelijk naar moeilijker (schakel) gaat. Vooral leerlingen met faalangst krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen, wat zich uiteindelijk weer uitbetaalt tijdens het praktijkexamen.

Door onze visie en speciale opleidingen is een eigen aanpak ontstaan voor leerlingen met faalangst, ADD, ADHD, dyslexie, autistisch-spectrum stoornissen en oudere mensen.

Het is ook erg belangrijk dat er een goede klik is tussen leerling en instructeur. Een gratis kennismakingsgesprek vooraf breekt het ijs en geeft vertrouwen al voor de eerste rijles.

ProfiPlus is de rijschool waar jij voorrang krijgt!