email info@profiplus.nl telefoon 06 455 986 42
De rijschool waar jij voorrang krijgt!
 
Lisa GroenLesauto ProfiplusnijeveenLesauto met aanhangerlesauto's

Reviews

Lieke Derks - 16:22:49 | 23-05-2017
Ik heb nu al een aantal maanden mijn rijbewijs en dat heb ik vooral te danken aan het geduld en de rust van Jan. Ik ben hem nog dagelijks dankbaar daarvoor. Mensen kunnen elkaar veel geven, maar deze vrijheid heeft profiplus mij gegeven. Dank je wel grote vriend.
Karin Koster - 17:22:46 | 20-01-2017
Top rij instructeur/rijschool! Heel veel rust in de auto tijdens het lessen. Er is veel ruimte voor vragen en Jan heeft veel geduld. Ik heb add dus concentratie op de weg houden en alle dingen leren waren best lastig. Ik heb lang gelest maar ben in 1 keer geslaagd. Hiervoor heb ik wel hard moeten werken natuurlijk, maar Jan heeft hiervoor veel de ruimte en geduld voor gehad/gegeven. Daar ben ik hem erg dankbaar voor. Al met al een fijne rijschool/rij instructeur die veel rust bied en geduld met je heeft!
Siska - 22:22:25 | 21-09-2016
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn aanhangerrijbewijs!! Ik heb een dagopleiding aanhangerrijbewijs gedaan en heb in een paar uur geleerd om achteruit te rijden, te keren op de weg en bocht achteruit te rijden. En dat terwijl ik nog nooit met een aanhanger achteruit had gereden! Ik had zelfs nog maar 1 keer op de snelweg met de caravan gereden! Door de duidelijke instructie, het geduld en de rust van Jan van Veen is het allemaal gelukt.

En nog belangrijker dan het papiertje: ik heb echt zoveel vertrouwen in mezelf gekregen dat ik ook echt met de aanhanger durf te rijden!

Bedankt Jan!
John - 16:19:10 | 05-09-2016
Yess vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. jan bedankt voor de leuke rijlessen heb hier veel geleerd echt een aanrader om hier te gaan lessen
Lieke - 11:18:44 | 07-08-2016
Yess, eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Was erg angstig en heb het heel lang uitgesteld. Maar er komt een moment dat je echt niet zonder kunt. En dan ga je lessen bij Jan. Dan blijkt dat deze angst steeds verder naar de achtergrond verdwijnt en het rijden steeds leuker wordt. Dit komt vooral doordat Jan veel begrip en vooral engelengeduld heeft. En dan nog iets. Je haalt niet alleen dat roze pasje bij deze rijschool, maar je leert ook echt goed rijden en doet heel gevarieerd rijervaring op zodat je er echt klaar voor bent als je op moet voor je examen. Een echte aanrader!!! Dank je wel Jan, je bent een topper.
Jaron - 17:12:14 | 20-04-2016
Het is ideaal om te beginnen met rijles in de automaat. Wanneer je aan het schakelen toekomt, is het erg fijn dat je al meer rijervaring hebt. Het schakelen heb je hierdoor sneller onder de knie.
alice - 19:57:47 | 06-04-2016
Yesss... rijbewijs eindelijk in the pocket! Veel last gehad van faalangst en onzekerheid achter het stuur.
Jan kan hier erg goed mee omgaan. Ik heb het vertrouwen in mijzelf gekregen dat ik het gewoon kan.
Daarnaast heel flexibel tussen werk en de kinderen door alle lessen kunnen inplannen. Super tevreden een echte aabrader!!
Finn - 15:22:06 | 29-01-2016
Zojuist mijn vrijstelling van bijzondere verrichtingen binnen voor het praktijkexamen. Geeft rust richting de laatste loodjes.

Na een kettingbotsing heb ik ontzettend veel angst gehad in de auto. Inmiddels ben ik zover dat ik kan zeggen dat ik met plezier in de auto zit. Dit komt volledig door Jan, die mij door zijn persoonlijke benadering op mijn gemak heeft kunnen stellen.

Daarnaast is Jan zeer flexibel met betrekking tot roosters voor mijn studie, waardoor er bijna altijd tijd is voor een rijles.

Nu samen werken aan de laatste punten en met opgeheven hoofd naar een rijbewijs toe werken.
Veerle - 13:53:22 | 17-11-2015
Rijles volgen bij Jan is echt een aanrader. Tijdens de lessen merk je dat de rust in de auto je ook een beetje laat ontspannen (aangezien het soms best spannend is). Tijd voor een grapje of een goed gesprek is er ook altijd. 3 weken geleden in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs, waar ik echt heel erg blij mee ben.

Bedankt Jan!
Aline - 13:03:51 | 11-06-2015
Ik zag altijd erg op tegen het nemen van auto rijlessen. Het is me uiteindelijk hartstikke meegevallen. Dit komt eigenlijk vooral door Jan.

Wat ik vooral als heel prettig heb ervaren is het feit dat Jan altijd rustig blijft. Hij geeft op een erg prettige manier les. Hij is geduldig en er is altijd ruimte voor een goed gesprek. Ook is hij erg flexibel. Als ik een keer op een ander tijdstip wilde lessen, of op een andere plek opgehaald wilde worden, was dit nooit een probleem.

Ik kan een ieder aanraden om bij Jan te gaan lessen. Het beginnen in een automaat vond ik erg fijn. Het zorgt er voor dat je niet alles meteen tegelijk moet doen.

Ik kan wel zeggen dat ik mede dankzij Jan in één keer geslaagd ben. Zonder de automaat, had ik daar denk ik veel langer over gedaan.
Veerle - 21:09:56 | 16-04-2015
Een hele fijne rijschool waar je in een rustig en prettige sfeer heel veel leert. Ook het beginnen in een automaat bevalt me erg goed. Zo kun je je eerst focussen op het verkeer, en kun je na een aantal lessen ook het schakelen onder de knie krijgen in de schakelauto. Nu 13 lessen gehad en vind het super leuk & leerzaam!
Brianne - 16:05:54 | 15-04-2015
Super rijschool! Ook de manier van lesgeven. Fijn om te beginnen in een automaat, en na een paar lessen over te stappen op een schakelauto. Hierdoor leer je alvast goed je kijktechniek te ontwikkelen, zodat je daarna eigenlijk alleen nog maar het schakelen hoeft te oefenen!

Waldo - 16:08:10 | 14-04-2015
Jan is een goede en rustige instructeur. De uitleg is heel duidelijk, en hij weet op een goede manier aan de zwakke punten te werken zonder dat er te veel druk op komt te liggen. Hij laat je zo veel mogelijk echt rijden. Dankzij hem in één keer geslaagd na een kleine twee maanden intensief lessen.
Simon - 12:17:32 | 04-05-2014
Heel erg bedankt Jan voor de fijne rijlessen en de hulp bij de theorie. En nu mag ik zelf rijden, geweldig. Ook mijn ouders zijn heel blij en dankbaar.
Kevin von Kreijfelt - 18:50:05 | 08-01-2014
Een goede rij-instuur is rustig en subliem, kan goed uitleggen waarom iets moet en kan goede tips geven hoe het kan.

Gr kevin
Michiel - 18:34:41 | 20-06-2013
Vandaag het roze pasje op kunnen halen! Na goed lessen en duidelijke uitleg vanaf dag 1 heeft Jan door communicatie en ervaring een maatwerk pakket opgezet en deze in alle rust en duidelijkheid uitgevoerd, zodat ik in staat was om fatsoenlijk te kunnen leren rijden! Ook alle hulp met de bureacratie er om heen was zeer welkom!

Bedankt Jan, voor je inzet, professionaliteit en gevoel voor humor! Hopelijk liggen de zaken voorspoedig voor je en kun je nog lekker genieten van vele vakanties ;)

-Michiel
Dylan - 14:32:22 | 20-06-2013
Vandaag geslaagd ( in 1 x ) voor het praktijkexamen. ProfiPlus is ontzettend goed bevallen. De overstap van automaat naar schakelauto is klein. De bediening is als het ware het enige probleem na de automaat. Je rijbewijs halen bij ProfiPlus is aan te raden!
Jeannette - 20:28:15 | 12-05-2013
Vorige week heb ik als 40+er in 1x mijn rijbewijs gehaald. De rustige aanwezigheid van Jan speelde daar zeker een grote rol bij.
Jan bedankt voor al je geduld!
Rosalie - 09:26:21 | 15-04-2013
He Jan,

Net nog afgereden en in één keer geslaagd! Bedankt voor je super lessen, Jan! Ik heb een leuke tijd gehad tijdens het rijden! En mijn tussen tijdsetoets heeft me er erg bij geholpen, om klaar te maken voor het examen!

Groetjes, Rosalie.

Evelien Brakelé - 17:58:04 | 18-03-2013
Hoi Jan,

Bedankt voor alle goede en gezellige rijlessen! Je hebt een uitstekende rijschool, ik heb elke les veel geleerd. Ook vond ik het fijn dat alle lessen in een rustige en ontspannen sfeer waren, aangezien ik me nog wel eens wat druk kon maken. Ik raad iedereen Profiplus aan, mede doordat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald!
Nogmaals bedankt,

Groetjes Evelien
Michiel - 12:56:17 | 07-03-2013
Vandaag weer druk aan het leren hoe te remmen bij scholen....ze zijn snel die hummeltjes maar Jan is sneller ;)

Het was weer een goede les, bedankt ook voor de koffie! En vooral met het gedoe van het CBR *zucht* morgen gaan we er voor!
Jimmy - 09:38:57 | 16-02-2013
Een fijne rijschool om bij te lessen . We hebben een paar lessen in de schakel gedaan toen heb jij besloten om het lessen verder voort te zetten in de automaat . eerst meer over zicht in het verkeer te krijgen . En dan weer terug de schakel in dat is zo ,n succes geweest dat ik over twee weken aan me tussentijdse toets kan beginnen . Bedankt Jan. Ps. Een mooi website
Klaas wagter - 21:42:32 | 01-02-2013
Fantastische rijlessen gehad, heel gezellig ook en daarom gisteren mijn rijbewijs gehaald. Bedankt jan! Vond het super.
Lieke Berrevoets - 21:28:35 | 31-01-2013
Afgelopen woensdag super rijles gehad. Fijn om te merken dat Jan vertrouwen in je heeft en goede tips en tops geeft! Ben heel tevreden over Profi-plus! Bedankt Jan.
Michiel - 13:39:05 | 25-01-2013
Lessen gaan lekker, nog even een paar extra en op naar het examen, nu nog even het CBR een valentijnsbrief sturen....misschien dat dat helpt!

ennuh... Mooie website zo Jan ;)

Grt,
-Michiel
Dyon - 12:02:00 | 07-10-2012
Hallo Jan! Ik heb er al twee dagen touren opzitten. Ik wil je bedanken dat je me geholpen hebt mijn rijbewijs te halen. Succes met alles verder en wie weet zien we elkaar nog eens. Groetjes Dyon
Elianne - 11:01:00 | 01-08-2012
Hallo Jan, Na een vakantie lang uitgebreid genoten te hebben van het feit dat ik zo snel me rijbewijs gehaald heb, wil ik je bedanken voor de rijlessen. Succes met alles en hopelijk zien we elkaar nog een keer!Groetjes, Elianne
Peter Molenaar - 18:04:00 | 22-06-2012
Hoi Jan
Mn rijbewijs heb ik vandaag gehaald, ik wou je ontzettend bedanken voor de lessen die ik van je gehad heb. Ik laat het je wel horen als ik voor mn aanhanger wil gaan!

gr. Peter
Huub Kuipers - 14:33:00 | 19-06-2012
Hallo,

Ik heb donderdag 14 juni na één eerdere poging mijn rijbewijs gehaald. Ik ben blij dat ik bij Jan gelest heb. Hartstikke bedankt Jan en veel succes!!!!!

Groeten Huub
Sjeerissa - 21:24:00 | 02-01-2012
Hoi,
Vandaag heb ik mijn rijbewijs in 1keer gehaald!
Ik ben er heel erg blij mee en ik wil je daarom ontzettend bedanken.
Ik ga rijdend het nieuwe jaar in!

Groetjes Sjeerissa
marco vos - 13:18:00 | 30-12-2011
hallo jan

ik wil je langs deze weg bedanken voor de leuke rijlessen en ondanks mijn faalangst toch in 20 uur mijn rijbewijs op zak wat ik nooit had verwacht dus jan je bent een topper en zou je dan ook aanbevelen bij een ieder die het leest ga lessen bij profiplus de rijschool waar de leerling voorrang krijgt.

groetjes marco vos
Mariska Flinkert - 11:15:00 | 16-12-2011
Hoi jan!

Ik heb echt met veel plezier met jou gelest!
Me rijbewijs in 1x gehaald in de nieuwe lesauto!

Super bedankt!

Liefs, Mariska!

Super bedankt!
Jelle Berrevoets - 16:37:00 | 10-12-2011
Hallo Jan,

Ik wilde even zeggen dat ik het als erg fijn heb ervaren om bij jou te lessen. Het was even een lesje wennen aan de nieuwe auto, maar toch in één keer mijn examen gehaald.

Bedankt voor alles,
rowena - 11:06:00 | 18-11-2011
hallo jan
bedankt voor de fijne rijlessen en heb plezier met je gewerkt!
na de nodige lessen toch één keer gehaald

groetjes rowena
Natasja - 17:09:00 | 12-09-2011
Ik wist wel dat ik het kon, maar toch, supergeweldig dat ik in één keer geslaagd ben!!!
Nogmaals hartstikke bedankt, dat had ik nooit gedacht voor ik met lessen begon.

Ik kan Jan bij iedereen aanbevelen als instructeur, in het bijzonder mensen met autisme, zoals ikzelf. Door het rustig op te bouwen en altijd rustig te blijven heb ik het toch maar mooi gered. :-)

Ik ga de rijlessen echt missen, ik zag er iedere keer naar uit. Maar ik ga straks lekker in mijn eigen autootje rijden, haha.
Berthine - 13:05:00 | 05-03-2011
Hoi Jan,
Super bedankt voor het afgelopen jaar!
Dinsdag kan ik mijn rijbewijs eindelijk ophalen. Bedank je Elmar ook namens mij?
Groetjes Berthine
linda - 21:22:00 | 09-11-2010
hoi jan!!!mijn lang verwachte berichtje. was het al weer een beetje vergeten, (maarja je kent me nu wel!:)) ik heb al behoorlijk wat kilometers achter de rug. naar limburg, e.d. ben onwijs blij dat jij me rijinstructeur ben geweest. ik denk dat het moeilijkste deel van mijn rijden door de mc drive was:Dik hou je op de hoogte van mijn examendansvoorstellingnou onwijs bedankt en hopelijk tot ooit!groetjes linda
Elles - 12:36:00 | 08-11-2010
Hoi Jan,Net afgereden en in 1 keer geslaagd! Wie had dat gedacht! Ik ben blij dat ik jou als instructeur heb mogen hebben en dat je zo geduldig met me was haha. Ik ben blij dat ik m eindelijk heb!Jan, bedankt voor de goede zorgen en lessen! Als je nog een keer een bakkie wilt komen doen, gewoon even bellen!Groetjes,Elles
Trudy - 18:53:00 | 03-11-2010
Hey Jan!

Daar is ie dan.. :P

Vorige week de tussentijdse toets gedaan, vooral op aanraden van jou! Dit zou mij meer zelfvertrouwen en rust geven,dat is zeker gelukt! Zo word er na die tijd vertelt waar nog even aandacht aan gegeven moet worden, maar ook wat goed gaat!! Weet nu wat me te wachten staat als ik straks af ga rijden!! Weet zeker dat dit een stuk meer rust met zich mee brengt!!
Een echte aanrader dus!!
Eva - 10:38:00 | 15-07-2010
Heej Jan, Super bedankt voor alle lessen. Het was altijd gezellig. Ik ga zometeen mijn rijbewijs ophalen, spannend! De lessen waren zeer gezellig en leerzaam want ik heb mijn rijbewijs zelfs in een keer gehaald! Wie had dat gedacht? Nog een keer heel erg bedankt, voor de lessen en de gezelligheid!
Suzet - 19:02:00 | 16-06-2010
Hee Jan,,

Vorige week woensdag was het helemaal gezellig met het project acoholvrij op weg. Verder nog bedankt voor het helpen van het zoken naar een maatschappelijke stage. Je helpt iedereen en dat vind ik echt super. Wanneer je weer iets leuks hebt weet je mijn nummer.!
Layla - 15:14:00 | 10-06-2010
2010-06-10 15:14:00
sander - 21:33:00 | 26-04-2010
Jeeh!
ik ben in een keer geslaagd!echt super
dankjewel Jan
nu kan mijn wel begeerde plekje op vrijdagochtend gebruikt worden voor andere:P
groetjes sander
Ingeborg - 15:05:00 | 15-04-2010
Hallo!

Was vandaag weer een leerzame les! Volgende keer gaat het helemaal goedkomen met het remmen ;-)
Zo komt die smart steeds dichterbij!
Esther - 11:57:00 | 04-04-2010
Hallo Jan en iedereen die dit leest,

Wie had dat kunnen denken, ik weer achter het stuur na al die jaren! Het was een hele stap maar ik ben zo blij dat ik hem genomen heb! Gelukkig (mag ik wel zeggen) ben ik bij Profiplus (Jan) terecht gekomen. Door de rust en het vertrouwen dat hij uitstraalt ben ik er weer helemaal doorheen! Gisteren zijn we zelfs op en neer naar Breda gereden (Welke rijschool doet dat nou?!) dat heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven dat ik er nu ook echt weer voor durf te gaan. Ik heb het gevoel dat ik mij vrijheid terug heb, heerlijk! Dus Jan ontzettend bedankt voor je lessen, je rust, vertouwen, goede tips en gezelligheid. Ik raad iedereen die een rijbewijs heeft en niet meer durft te rijden (en natuurlijk ook mensen die nog geen rijbwijs hebben) aan contact met Jan op te nemen, er gaat letterlijk weer een wereld voor je open, doen hoor!!
Groet,Esther
Elles Bouma - 21:37:00 | 02-03-2010
Met Jan is het altijd gezellig in de auto. Ook gaat het soms niet even goed, Jan brengt je altijd weer op het goede pad.Ga zo door met je praktijken Jan, en tot morgen!Groetjes,Elles
Iris - 10:42:00 | 31-12-2009
Hoooi Jan!
Als vast de beste wensen voor 2010!
Ik heb alweer aardig wat kilometers gemaakt. Met kerst helemaal naar Zeeland gereden en het ging echt super. Alles gaat nu steeds meer vanzelf. In het begin had ik erg veel moeite met de bediening van de auto, daarom ben ik tijdelijk in jouw automaat gaan rijden. Hier merkte ik al direct dat het een stuk beter ging en dat ik een stuk rustiger werd! Na een tijdje gelest te hebben in de automaat ben ik terug gegaan naar de schakelauto. Het moest van ver komen bij mij, maar uiteidenlijk wel mooi in één keer geslaagd. Ik ben super blij dat ik bij jou mocht rijden! Hartstikke bedankt voor alle lessen en de gezelligheid in de auto!
Groetjes Iris
Andie - 19:15:00 | 23-11-2009
Hallo Jan,

Afgelopen vrijdag ben ik geslaagd voor mijn B. Ik ben heel blij dat ik er voor heb gekozen om bij jou rijles te nemen. De R van Rust in het verkeer is heel belangrijk, dat was een van de eerste dingen die je tegen mij zei. Dat heb ik ook zo ervaren. Ik heb veel van je geleerd. Je manier van lesgeven is heel prettig. Ik vind het nu geen probleem meer om in de file te rijden dankzij jouw inzet en manier van lesgeven. Mijn dank hiervoor is heel groot.
Ik zal je bij iedereeen aanbevelen.

groetjes
Andie
Ralf Smeets - 14:09:00 | 28-09-2009
Dag Jan,

Vandaag mijn "E achter B" examen gehad en met dank aan je
heldere instructies in één keer geslaagd!

Bedankt voor je tips en trucs / do's and dont's.

Ik zal je rijschool aanbevelen aan anderen die hun E/B willen
halen!

Groeten Ralf Smeets
Myra - 16:21:00 | 21-04-2009
Ola Jan,

Eindelijk E rijbewijs gehaald. Nu kan ik legaal met de caravan op vakantie (en met een gerust hart). Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor je geduld en het niet afbijten van je tong haha. Ik kan een ieder aanraden om bij Jan de rijlessen te volgen. Jan heeft geduld, is eerlijk en zegt waar het op staat. Ik zal zorgen dat je trots op me bent!

groetjes; Mier
Jorn - 19:13:00 | 17-04-2009
He Jan,

Ik wilde je via deze manier even bedanken!
De lessen met jou heb ik altijd zeer plezierig ervaren. We hebben altijd lol gehad en ik heb natuurlijk een hoop geleerd. Afgelopen donderdag ben ik gelijk voor de eerste keer geslaagd en ik kon woensdag al mijn rijbewijs ophalen! ( en niet eens versneld aangevraagd). Deze dagen heb ik ook al aardig wat kilometers gemaakt met veel plezier. Het rijden gaat namelijk ook goed en dan is het natuurlijk leuk. En door wat jij in je lessen mij geleerd heb, heb ik het gevoel dat ik goed overzicht heb op de weg en daarmee ook alles onder controle. Ook als fietser ben ik een beetje veranderd, want ik houd nu veel meer rekening met auto's. Dat is wel grappig.
Voor iedereen die nog een keuze moet maken voor een rijschool, kan ik dus ook zeker Profiplus aanraden!!

Jorn
Linda Nieuwenhuis - 21:50:00 | 27-12-2008
Geslaagd!!! In een keer... Pff wat een spanning van te voren. Zei al tegen mijn man, als ik maar even weer in de auto zit en gecoached word dan gaat het misschien wel weer beter.
Dank je voor de steun en het oppeppen van mijn zelfvertrouwen voor ik aan het examen begon, Jan. Kan nog steeds niet geloven dat ik het gehaald heb...Heb zelfs stiekem alweer gereden ( niet doorvertellen, maar ik kon gewoon even niet meer wachten ). Snap nu niet meer waarom ik zo'n angst voor rijden had terwijl ik nu niet kan wachten om mijn eigen auto te kopen.. Eerst het rijbewijs maar eens afhalen.
Bedankt coach Jan.

Groeten van Linda
Bas - 13:39:00 | 01-12-2008
Hé Jan.
Vandaag tussentijdse toets gehad, ging best goed vond ik zelf. Ik weet nu precies wat ik kan verwachten op het examen en ik heb goede kritiek gehad waar ik wat mee kan. Ik wil daarom ook iedereen aanbevelen een tussentijdse toets te nemen, heel handig en je gaat een stuk relaxter je examen in. Tot maandag Jan!

Groetjes
Linda Nieuwenhuis - 11:39:00 | 18-11-2008
Yes Iedereen,

Vanmorgen de tussentijdse toets gedaan en supernerveus natuurlijk.. Dankzij de kalmerende werking van Jan met al zijn rust ben ik niet van te voren hard weggerent.. Geloof me ik ben ertoe in staat.
Maar dan zou ik nu ook geen vrijstelling van de bijzondere manoeuvres hebben gehaald. Jan, door jouw steun en geduld begin ik steeds meer vertrouwen in mijn kunnen te krijgen. Nu vol goede moed de laatste voorbereidingen treffen voor het eindexamen. Meppel kan er zeker van zijn dat er in ieder geval een 'veilige' weggebruiker bij komt, door al de extra aandacht die jij schenkt aan 'veiligheid' hoef ik niet bang te zijn onvoorbereid te zijn in welke situatie dan ook.

groetjes Linda
Linda nieuwenhuis - 19:08:00 | 17-11-2008
Dag Jan,

Zo aan de vooravond van de tussentijdsetoets toch even een berichtje... Ik had nooit gedacht ooit weer de moed te krijgen om weer te dromen van een eigen rijbewijs en bij de vorige autorijschool zou dit volgens mij ook nooit gelukt zijn. Dus tot zover bedankt voor je geduld en onderwijs, ik weet dat ik soms behoorlijk koppig kan zijn. Fijn dat je dat goed aan weet te voelen. Nu duimen omhoog voor morgen.
Groetjes en tot morgen
Linda
Sanny - 13:27:00 | 15-11-2008
Nou, de eerste kilometers zitten er op! En ook nog in het donker in de regen. Beetje plankenkoorts vooraf had ik wel, maar zodra ik achter het stuur zat, voelde het weer helemaal vertrouwd. Ik ben erg blij met de extra bagage die je hebt meegegeven met betrekking tot het zelfstandig rijden!

Groetjes, Sanny
Sanny - 08:15:54 | 30-10-2008
Hoi Jan,
Vanochtend afgereden en in één keer geslaagd, wauw!! Jan, dank je wel voor de bijzonder goede en aangename rijlessen.
Ik kan iedereen aanbevelen bij jou rijlessen te nemen!
Groetjes, Sanny
Sanny - 08:16:22 | 14-10-2008
Hoi Jan,
Nooit gedacht dat ik als 41-jarige nog rijlessen durfde te nemen, nadat ik in een ver verleden één en ander had meegemaakt op dit gebied. Maar ik heb er geen spijt van en ben blij dat jij mijn instructeur bent!Door jouw geduld, de rust, het feilloos aanvoelen wat ik nodig heb en de gesprekken als het even niet gaat, heb ik veel zelfvertrouwen en plezier in het autorijden gekregen!
Tot de volgende rijles!
martin - 12:29:00 | 09-10-2008
Hey Jan,

Vanochtend voor het eerst afgereden en direct geslaagd! Dankzij alle goede adviesen van jou!
Ook de tussentijdse toets gedaan en daar heb ik veel aan gehad, ik was lang zo zenuwachtig niet meer. Al met al kan ik deze rijschool bij iedereen aanbevelen.

Groeten,
Martin
Micha - 00:00:00 | 02-10-2008
heey jan!!!

Vandaag voor het eerst afgereden en meteen geslaagd,kon het nog niet meteen geloven, maar het is waar haha.
ik wil je nog bedanken voor de leuke lessen die we gehad hebben, heb er nooit tegen aan gezeten om te gaan lessen bij jou! En ondanks mijn dislexsie problemen is je het toch gelukt mij in een keer, in alles te laten slagen!Je weet precies hoe je ermee om moet gaan! En als ik voor mijn BE rijbewijs wil gaan, zie je mij als het kan nog terug!!
Jan, bedankt voor al je moeite en geduld!

groetjes Micha.
Ingeborg - 14:19:00 | 16-09-2008
Al een tijdje geleden geslaagd en vandaag voor het eerst weer gereden. Dit keer in m'n eigen autotje!

En het klinkt misschien negatief maar zo is het helemaal niet bedoeld...

Ik miste Jan helemaal niet!
Hij heeft mij door zijn lessen zoveel vertrouwen gegeven in het zelfstandig rijden dat ik zonder angst alleen 'in het diepe durfde te springen'.

Jan bedankt!

Groetjes!
Terry - 15:39:00 | 11-09-2008
Hey mensen ik ben ook geslaagd onder Jans bewind (welliswaar in februari maar het vermelden waard)

Als je dit leest en je moet nog afrijden:
Veel succes!

Groeten Terry
Johan - 12:23:00 | 20-06-2008
Hey Jan,

Na al die gezellige uren ben ik geslaagd, je hulp hierbij kon ik erg waarderen. Ik kan en zal je dan ook bij een ieder die ik ken aanraden.

Erg goede ondersteuning en kennis, maar je sterkste punt vind ik nog dat je binnen een paar seconden door hebt waar iemand z'n zwakke plek ligt en hier ook op in speelt.

In 1 woord "super".

Jan ik wens je nog veel succes en doe rustig aan.
Bas - 20:35:00 | 04-06-2008
Hee Jan,
Nou ik ben geslaagd hoor, kan niet wachten tot vrijdag, dan kan ik mijn rijbewijs ophalen. Ik wil je nogmaals bedanken voor de lessen, ik vind dat je me goed hebt opgeleid en ik heb geen moment een vervelend gevoel bij je gehad in de auto. altijd een relaxte sfeer. Veel succes met je rijschool en ik stuur mijn zusje volgend jaar bij je langs!

groeten, Bas
Cyril - 10:34:00 | 19-05-2008
Hey jan,

Bedankt, voor al die uren die je hebt les gegeven. En vooral het geduld dat je daarin hebt. Het heeft een tijdje geduurd voor ik door had hoe het in elkaar zat. Toch ben ik de eerste keer geslaagd met het rij-examen!

De tussentijdse toets heeft me erg geholpen met de verwachting van het examen, is zeker aan te raden. En Jan, nog bedankt dat je in de auto zei dat ik al vrijstelling had, anders had ik alle bijzonderen verrichtingen nog moeten doen...Ik had het namelijk zo gedaan :P

Complimenten voor jou jan, altijd kwam je me ophalen, en bracht ik mezelf terug. Nooit geen problemen gehad.

Ik heb veel van je geleerd, en ik weet dat je ook van mij hebt geleerd. Ik hoop dat het nog van pas komt in de toekomst :)

Nog een tip voor andere mensen:
De tussentijdse toets, daarmee weet je wat je kan verwachten op het examen. Je krijgt goede feedback waar je mee aan de slag kan. En als je de bijzondere verrichtingen haalt, scheelt het een hoop op je examen :)

Groeten,

Cyril
Miriam - 08:14:00 | 22-04-2008
Heeeey Jan!..

Ik wil je bedanken voor de gezellige uren in de auto
en dat je mij tot het examen perfect hebt begeleid!..
Heb het niet in 1 keer gehaald,
maar de 2de keer was het dan toch gelukt..
Vaak bijna een paar paaltje mee geschept of door rood gereden,
het leven af en toe in gevaar gebracht,
maar dat weer hield jouw niet om de moed op te geven... Haha
Bij deze Jan bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Miriam
Jurre - 21:48:00 | 24-03-2008
He Jan!

De eerste kilometers zitten er inmiddels lang en breed op (nadat ik twee weken geleden mn rijbewijs heb gehaald) en ik wou je via deze weg nog bedanken voor de rijlessen! De aanwijzingen die je gaf ben ik in ieder geval nog niet vergeten, zo heb ik de laatste weken tijdens het zelf-rijden gemerkt.

Ik denk dat ik het meest ongeduldig was in de auto en jij in ieder geval niet!

Groetjes en succes verder!

Jurre
andré - 11:42:00 | 06-03-2008
bedankt nog jan voor het laten halen van mijn rijbewijs in 1 keer :P beetje laat maar beter laat dan nooit :P
fokko - 18:41:00 | 03-03-2008
vandaag geslaagd bedankt jan!!!!!!!!!!!
Mark Sterling - 06:54:00 | 05-02-2008
hey jan,

bedankt voor het halen van mn rijbewijs in 1 keer.begin ging goed en laatste lessen wat minder ma je gaf goede tips en was geduldig de tips neem ik mee als ik nu ga rijden die mn hebt gegeven.Nogmaals bedankt en de bal gehakt staat nog steeds.

gr mark
Mark Sterling - 06:54:00 | 05-02-2008
hey jan,

bedankt voor het halen van mn rijbewijs in 1 keer.begin ging goed en laatste lessen wat minder ma je gaf goede tips en was geduldig de tips neem ik mee als ik nu ga rijden die mn hebt gegeven.Nogmaals bedankt en de bal gehakt staat nog steeds.

gr mark
Charissa - 23:30:00 | 29-01-2008
hallooo!!

Ik ben gisterochtend geslaagd ( IN 1 KEER :D) voor mijn rijbewijs, en ik ben heel blij dat ik bij jan heb gelesd omdat hij eindeloos geduld heeft, ervaring met faalangst (had ik wat last van op het begin) en natuurlijk gezellig is! Ik vond het ook fijn dat hij twee uren achter elkaar les geeft en echt aandacht voor jou alleen heeft omdat er niet geruil hoeft te worden met leerlingen in de les zelf.
Jan heel erg bedankt voor alles!!

Groetjes Charissa
fokko heida - 23:56:00 | 09-01-2008
WAAROM profiplus Ik ben nu sinds maart aan het lessen bij jan. En in het begin ging het helemaal niet goed (zenuwen)Maar door dat jan geduld en de tijd voor me nam ging het uiteindelijk na een tijd veel beter. terwijl bij een andere rijschoolze het mischien veel sneller hadden opgegeven. Jan dacht ook als dat maar goed komt. maar door zijn geduld,is het goed gekomen zodat ik binnen kort voor het examen ga . Allemaal door jan wand het is altijd gezellig in de auto,Dat is omdat hij geduld heeft voor je en je een goed gevoel geeft in de auto (wat heel belangrijk is) zo leer je het sneller goed aan.Wat ook mooi is bij profiplus is dat je nooit andere leerlingen op hoef te halen van hun huis En af en toe een bakje koffie luten en kletsen en lachen dat maakt het rijden bij PROFIPLUS VAN JAN VAN VEEN helemaal af!!!!!!!

Dus jan van veen van profiplus is simply the best!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
sanne - 12:15:00 | 18-12-2007
nou Jan mooie site hoor! ik zou er even op kijken bij deze dus! tot volgende week. Groetjes Sanne
Susan - 20:25:00 | 17-10-2007
hallo hallo!!

Nou bij deze hartelijk bedankt,
het was altijd errrug gezellig in de auto..
misschien soms een beetje te haha

nou goed, ik heb me rijbewijsie, in een keer nog wel!
mijn dank is groot!

Liefs en groetjes!!
Eelco Meijnen - 18:42:00 | 06-09-2007
Hey jan zonder jou had ik het niet kunnen doen! tip aan andere mensen; je kan beter 3 lessen te veel doen en zeker weten dat je slaagt dan een herexamen !
Groeten Eelco
desi - 12:04:00 | 17-07-2007
hé Jan, mijn complimenten voor de site, en ben erg blij dat ik bij jou me rijlessen heb gedaan!!!!!!! ik zal me best doen om de RUST bij me in de auto te houden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

als ik voor me aanhanger ga ben jij de eerste die het hoort!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en zoals ik al zei "jan is de beste"

groetje desi
Tom Jongerling - 23:19:00 | 06-04-2007
Heey jan goeie site;);)

Kheb nu iets meer dan 2 maand me rijbewijs en ben echt blij dat ik bij jouw me rijbewijs heb gehaald. Als ik in de auto rij en ik kom in situaties terecht denk ik aan jouw tips die je me gaf. Tot nu toe nog een ongelukken gehad en hoop niet dat ze komen.

Groeten Tom Jongerling
fokko - 21:46:00 | 10-03-2007
leuke site jan tot woensdag
Jan - 12:43:00 | 12-01-2007
Leuke site
Gerrie - 08:15:00 | 12-01-2007
Bij deze is het gastenboek geopend...
Hier kun je dus leuke en gezellige reacties achterlaten... Maak er wat moois van...