email info@profiplus.nl telefoon 06 455 986 42
De rijschool waar jij voorrang krijgt!
 
autorijschool profiplus leukste autorijschool profiplus steenwijk instructeur autorijschool automaat les eesveenautorijschool schakel geslaagd autorijschool profiplus geslaagd snel autorijschool profiplus steenwijk autorijles autorijschool seat leon automaat meppel autorijschool geslaagd wolvega fordford 4Lisa GroennijeveenPersonenauto (B-rijbewijs) 

 
  • Schakel Ford Focus, diesel, 1,5 TD ST-line, 120 PK 
  • Automaat Seat Leon, diesel, 2.0 TDI 6 DSG, 183 PK (FR-uitvoering)
 
Je kunt al vanaf 16,5 jaar starten met je rij-opleiding, en mag je pas praktijkexamen doen vanaf je 17e. Daarna mag je alleen onder begeleiding van een volwassene met een rijbewijs autorijden (onder voorwaarden, zie www.2todrive.nl). Vanaf je 18e mag je alleen rijden.  
 
Als je examen doet op of na je 18e verjaardag, mag je meteen zelfstandig autorijden. 
 
Vroeger was het rustiger in het verkeer en lag de nadruk op de bediening van de auto. Tegenwoordig is het verkeer veel drukker en intensiever, waardoor er van jou als verkeersdeelnemer veel meer wordt gevraagd. Het CBR heeft daardoor de eisen om een rijbewijs te halen ook een stuk aangescherpt, waardoor het gemiddelde aantal lessen de afgelopen 30 jaar behoorlijk is gestegen. Bij ProfiPlus vinden we het belangrijk om de kansen om direct te slagen voor je rijbewijs te vergroten door je een hoogwaardige rijopleiding aan te bieden en je goed voor te bereiden op zelfstandige verkeersdeelname. 

Voor leerlingen met faalangst of een andere beperking kunnen daarom soms beter starten in de automaat. Dan kan er zo snel mogelijk in de stad gereden worden, terwijl de stress om alle handelingen meteen uit te voeren wordt verlaagd. Als je dat onder de knie hebt stappen we over naar de auto met schakel bediening. Doordat de auto’s nagenoeg hetzelfde zijn, verloopt de overstap soepel.