email info@profiplus.nl telefoon 06 455 986 42
De rijschool waar jij voorrang krijgt!
 
autorijschool profiplus leukste autorijschool profiplus steenwijk instructeur autorijschool automaat les eesveenautorijschool schakel geslaagd autorijschool profiplus geslaagd snel autorijschool profiplus steenwijk autorijles autorijschool seat leon automaat meppel autorijschool geslaagd wolvega fordford 4Lisa GroennijeveenOver ons

                                               
           

Ik ben Jan van Veen, geboren op 1 mei 1970, getrouwd met Siska en de trotse vader van Jesse en Chris.
Tot 1999 ben ik werkzaam geweest in de techniek, o.a. als dieselmonteur. Door een bedrijfsongeval was het niet langer mogelijk om in dit vakgebied te blijven werken. Ik vond het altijd erg leuk om bijvoorbeeld stagiaires te begeleiden. Tel hierbij mijn passie voor alles wat met auto’s en motoren te maken heeft op en je begrijpt waarom ik toen heb gekozen voor een omscholing naar rij-instructeur. Nadat ik de benodigde diploma’s had behaald, ben ik in 2001 in dienst gekomen van Verkeersschool Attent in Steenwijk. Daar heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd.
           
Door mijn achtergrond als monteur en de vaardigheden van instructeur te combineren, lukt het ook om een leek de basisprincipes van een auto in Jip-en-Janneke taal uit te leggen.
           
In 2006 ben ik gestart met een eigen rijschool en heb ik mijn visie op autorijden en mijn kwaliteiten als instructeur verder ontwikkeld.
           
De belangrijkste voorwaarde voor goed rij-onderricht is in mijn ogen: RUST in de auto. Dat begint bij mij als instructeur. Ook de auto is daarbij belangrijk: iedere rij-opleiding begint in de automaat, waardoor vanaf les 1 de focus kan liggen op het verkeer en al snel kan worden begonnen met de bijzondere verrichtingen.
           
Ik heb gemerkt dat leerlingen door deze rust makkelijker ontspannen en daardoor meer openstaan voor de rij-instructie. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen, wat zich uiteindelijk weer uitbetaald tijdens het praktijk examen. Vanuit deze visie is in de loop van de jaren een specialisatie ontstaan voor leerlingen met faalangst, ADD, ADHD, dyslexie, autistisch-spectrum stoornissen en oudere mensen.
           
Deze specialisatie blijkt ook voor gewone leerlingen een “plus” te zijn.

           
Jan van Veen - Rijschoolhouder Profiplus Steenwijk